Diab-Pont - nálunk minden a cukorbetegekről szól

Diab-Pont Ügyfélszolgálat

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Legfrissebb tartalmaink:

Meg­ren­delt ter­mé­ke­it cso­mag­ként jut­tat­juk el ott­ho­ná­ba, mun­ka­he­lyé­re vagy az Ön ál­tal ki­vá­lasz­tott át­vé­te­li pont­ra. Szál­lí­tá­si dí­ja­ink tar­tal­maz­zák a cso­ma­go­lás­sal és szál­lí­tás­sal kap­cso­la­tos összes ál­ta­lunk fel­szá­mí­tott költ­sé­get és az áru ér­té­ké­ig ter­je­dő biz­to­sí­tás dí­ját va­la­mint az á­fát. A szám­lát a cso­mag­ban mel­lé­kel­ten küld­jük.

Szállítási feltételeink Magyarországon belüli szállításra vonatkoznak. Külföldre történő szállítást egyedi egyeztetés alapján teljesítünk, ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

A megrendelés visszaigazolása

A megrendelés visszaigazolásának napján a számlát kiállítjuk, ez tartalmazza a megrendelt áru árát valamint a csomagolás és szállítás költségét. A számlát a csomagban mellékelten küldjük. Átutalásos fizetés esetén a rendelés szállítását a számla ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követő munkanapon indítjuk el, bankkártyás fizetés esetén a megrendelést követő munkanapon, utánvét esetén a rendelés visszaigazolását követő második munkanapon. A csomag feladásáról emailben értesítést küldünk Önnek, ebben megadjuk a küldemény azonosítóját, melynek segítségével nyomonkövetheti a csomag sorsát.

Minden csomagot biztosítással adunk fel.
Kérjük ne vegyen át nyilvánvalóan sérült, hiányos csomagot!

A szállításhoz kapcsolódó szolgáltatások

Az alábbiakban leírtak tartalmazzák a csomagolással és szállítással kapcsolatos összes általunk felszámított költséget és az áru értékéig terjedő biztosítás díját.

Ha a futárral történő szállítást választja, akkor a csomaga feladást követő 48 órán belül kerül kiszállításra az Ön által megadott címre. A csomag feladásáról emailben értesítést küldünk. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető.

Ha a Pick-Pack ponton történő átvételt választja, a 85 városban megtalálható 226 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen veheti át a megrendelt csomagot. A Pick Pack Pont-ok hírlapüzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amelyek átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.

A futárral történő belföldi szállítás költségei:

A vásárlás összértéke (Áfá-val) Szállítási díj
0 Ft-nál nagyobb vagy egyenlő és 6.500 Ft-nál kisebb 1.500 Ft
6.500 Ft-nál nagyobb vagy egyenlő és 12.000 Ft-nál kisebb 1.200 Ft
12.000 Ft-nál nagyobb vagy egyenlő és 20.000 Ft-nál kisebb 900Ft
20.000 Ft-nál nagyobb vagy egyenlő   0 Ft

A Pick-Pack Pontokra történő szállítás költségei:

A vásárlás összértéke (Áfá-val) Szállítási díj
0 Ft-nál nagyobb vagy egyenlő és 6.500 Ft-nál kisebb 1.100 Ft
6.500 Ft-nál nagyobb vagy egyenlő és 12.000 Ft-nál kisebb 900 Ft
12.000 Ft-nál nagyobb vagy egyenlő és 20.000 Ft-nál kisebb 700Ft
20.000 Ft-nál nagyobb vagy egyenlő   0 Ft

Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t, valamint a csomagolás és feladás összes költségét. Megrendelése során rendszerünk automatikusan az Ön számára legkedvezőbb szállítási költséget számítja fel!