Diab-Pont - nálunk minden a cukorbetegekről szól

Diab-Pont Ügyfélszolgálat

nálunk minden a cukorbetegekről szól

Legfrissebb tartalmaink:

Megrendelését minden következmény nélkül lemondhatja vevőszolgálatunk bármely elérhetőségén mindaddig, amíg vevőszolgálatunk vissza nem igazolta. Ezek után is elállhat vásárlási szándékától bizonyos korlátozásokkal.

Mielőtt a csomag elszállításra kerül, külön költség nélkül vissza tudjuk tartani, de ez a rövid határidők miatt egyedi megbeszélést igényel ezért hívja telefonos vevőszolgálatunkat a 30/900-5217 számon!

Önt ezen túl is megilleti az elállás joga!

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával, amit a kötelező 8 nap helyett mi két hétig biztosítunk Önnek, vagyis az áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és visszaküldheti a rendelt terméket. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál a megrendeléskor Ön által kifizetett összeget (a termékek árát és ha a teljes csomagot visszaküldi, a szállítási költséget is) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatérítjük. Amennyiben a csomagnak csak egy részét küldi vissza elállási szándékkal, a megrendelés szállítási költségét nem térítjük vissza.

Ezúton felhívjuk szíves figyelmét, hogy az elállási jog akkor illeti meg, ha átvette, de nem használta a terméket és eredeti állapotában visszajuttatja hozzánk, amiről Önnek kell gondoskodnia! Ezért javasoljuk, hogy értékbiztosított ajánlott küldeményként adja fel a visszaküldeni kívánt termékeket. Amennyiben használta a terméket és minőségi kifogása van, vagy a csomag kibontása után derül ki, hogy szállítás közben megsérült, akkor is élhet teljeskörű garanciánkkal! Láthatóan sérült csomagot ne vegyen át, azt küldje vissza a futárral!

A fentiek szerinti elállás joga nem illeti meg azon termékek esetében, melyek lejárati, felhasználhatósági vagy szavatossági ideje a megrendelés teljesítésének időpontjában (postára adás) 30 napnál rövidebb. Ezeknél a termékeknél a lejárati dátum webáruházunkban minden esetben fel van tüntetve! Természetesen, ha megrendelésében olyan tételek is szerepelnek, amik nem esnek ezen korlátozás alá, akkor ezeknek a vásárlásától elállhat. Ilyen esetben a megrendelés szállítási költségét nem térítjük vissza.

A megrendelt áru átvételének elmulasztása vagy megtagadása nem azonos a megrendelés lemondásával és nem jár az elállás jogának érvényesítésével, nem mentesít a vásárlási kötelezettség alól. Kérjük, hogy ha meggondolta magát és mégsem tart igényt a megrendelt termékekre, minden esetben a fentiek szerint járjon el!